Bericht versturen

Van de het Samengestelde Materiaaltechnologie van Wuxidingrong Co. Ltd

Wij groeien met u!

 

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
NIEUWS
Thuis

Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd

Certifications
China Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd certificaten
China Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd certificaten
Customers Reviews
Mijn bedrijf heeft FRP-sterktelid van Dingrong-bedrijf bijna 6 jaar ingevoerd, geloof ik in de kwaliteit van het product。

—— Mohamed Eldewik

Ik kende Dingrong-Fabriek op de tentoonstelling van WIRE&CABLE, namen wij sommige steekproeven na de tentoonstelling, ben ik tevreden met kwaliteit, en begon met onze zaken na tweede maand. 。

—— Radja Sekhran.M

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd

1 2 3 4 5 6
Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd
Manufacatory Producing line warehouse Product productie lijn
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : JFH of OEM
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Van de het Samengestelde Materiaaltechnologie van Wuxidingrong wordt Co. Ltd, gevestigd in Wuxi-stad, Jiangsu-provincie van China. Wij zijn een high-tech bedrijf dat in onderzoek, productie professioneel is, verkoop en de dienst van samengestelde materialen gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging en verwerking van FRP/KFRP-product.

Ons bedrijf heeft certificaat van ISO 9000 bereikt. Ons FRP/Kfrp-sterktelid voor Optische Kabel heeft uitstekende kwaliteit, en uitgevoerd zo Southease-Azië, de het Midden-Oosten en Markt van Europa geweest.

 

 

Bedrijfcultuur

 

Technische innovatie en constant Verbetering, Kwaliteit eerst en Georiënteerde de Dienst

Wij zullen strikt de grondstoffen, productie, kwaliteit ect., onze klanten van de producten van uitstekende kwaliteit voorzien controleren.

In ondertussen, werken wij samen en nemen onderzoek met Samengesteld Onderzoekscentrum van het Instituut die van Harbin van Technologie, onze productie improveing en nieuwe technologie ontwikkelen, om aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klant te voldoen.

 

FRP-de Staaf wordt gebruikt als Sterktelid voor vezel optische kabel. Het wordt wijd over de hele wereld gebruikt. de bijgewerkte pultrustiontechnologie wordt goedgekeurd voor het maken van FRP-producten. Het wordt gemaakt van vinylesterhars en fiberglas met hoge weerstand, zodat hebben onze producten uitstekende eigenschappen.

Contactgegevens
Wuxi Dingrong Composite Material Technology Co.Ltd

Contactpersoon: Ms. Zhu

Tel.: 13812158121

Fax: 86-510-82717368

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)